Werken bij De Ridder
De Ridder heeft zo’n 70 medewerkers, die gedeeltelijk in Soesterberg werken maar ook op andere plekken in het land. Er heerst een gezellige sfeer, collega’s gaan ongedwongen met elkaar om. Bij het 85-jarig jubileum dat plaats vond op 25 juni 2011 vierden 2 medewerkers hun 25-jarig jubileum en 6 vierden hun 12,5-jarig jubileum. Doordat er oog is voor persoonlijke groei en ontwikkeling blijven mensen graag bij ons werken. 

We zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten die het bedrijf kunnen versterken. Als je affiniteit hebt met het vak, inzicht hebt, gemotiveerd bent, graag wilt meedenken en niet bang bent voor een bepaalde verantwoordelijkheid in je werk, werp dan eens een blik op onze vacatures!
Acquisitie op basis van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Kwaliteit en medewerkers met certificaten
Wij leveren alleen topproducten en -diensten aan onze klanten. Niet alleen de kwaliteit is daarbij van belang maar ook de veiligheid, professionaliteit en deskundigheid spelen een belangrijke rol in ons streven naar het vervullen van uw wens. Om dit alles te waarborgen hebben we onderstaande zaken geregeld.
  • Kwaliteitcertificaten voor ISO 9001:2008, VCA** en ISA/NOC*NSF
  • Groenkeur
  • lidmaatschappen bij Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG), Nederlandse
    Organisatie van Groenvoorzieners (NOG), Branchevereniging Sport en Cultuurtechniek (BsenC)
    en diverse bedrijfsverenigingen.
  • We werken volgens de richtlijnen van de Flora en Faunawet (Gedragscode Groenvoorzieners)

Momenteel hebben wij geen vacatures.